Δείτε εικόνες από τον δημοφιλή φυλλομετρητή

Kατεβάστε και εκτυπώστε ελεύθερα το ενημερωτικό φυλλάδιο

(Μέγεθος: 151 kb - Mορφή αρχείου: .pdf (Acrobat reader)

Πλοηγηθείτε πιο γρήγορα με συντομεύσεις πληκτρολογίου

  • Ελληνικός Mozilla Firefox

O Firefox είναι ο πιο παραμετροποιήσιμος φυλλομετρητής που υπήρξε ποτέ. Μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά στις εργαλειοθήκες σύμφωνα με τις ανάγκες σας, και να
εγκαταστήσετε πρόσθετες εφαρμογές από μία τεράστια συλλογή που θα σας δώσουν νέες δυνατότητες.
Επίσης μπορείτε να δείτε σελίδες με διαφορετικά στυλ και να κάνετε έξυπνες αναζητήσεις σε
ένα πλήθος μηχανών αναζήτησης. Ο firefox δίνει ξανά ζωή στο internet με ένα πλήθος συναρπαστικών
δυνατοτήτων όπως η διαχείριση διευθύνσεων, ο πίνακας ιστορικού, η δυνατότητα εμφάνισης μιας σελίδας σε ολόκληρη την οθόνη κ.τ.λ.

Αναδυόμενα παράθυρα τέλος!

Αν βαρεθήκατε τα ενοχλητικά αναδυόμενα (popup) παράθυρα τώρα υπάρχει λύση να απαλλαγείτε οριστικά. Ο Firefox σταματάει το άνοιγμα αναδυόμενων (popup) παραθύρων κάνοντας την περιήγηση σας πιο συναρπαστική...

Εξοικονόμηση χρόνου

Τώρα μπορείτε να ανοίξετε όσες σελίδες θέλετε μέσα σε ένα παράθυρο του Firefox εξοικονομώντας χρόνο. Ανοίξτε σελίδες στο περιθώριο μέσα σε καρτέλες έτσι ώστε να είστε έτοιμοι όταν αυτές ολοκληρωθούν να τις διαβάσετε.

Πιο έξυπνη αναζήτηση

Η μηχανή αναζήτησης Google είναι τοποθετημένη στην εργαλειοθήκη και είναι πάντα σε ετοιμότητα να εξυπηρετήσει τις αναζητήσεις σας. Επίσης μία συλλογή από εργαλεία αναζήτησης όπως η χρήση λέξεων-κλειδιών και η δυνατότητα FastFind θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που θέλετε γρήγορα και εύκολα.....

Ασφάλεια & απόρρητο

Ο Firefox φτιάχτηκε με σκοπό να διατηρεί σε υψηλό βαθμό την ασφάλεια του υπολο­γιστή σας και των δεδομένων σας. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για κακόβουλα ActiveX controls που μπορεί να εκτελεστούν στον υπολογιστή σας, αφού ο Firefox δεν υποστηρίζει ActiveX controls . Επίσης ένα σύνολο εργαλείων διασφάλισης του απορρήτου κάνει τον firefox ιδανικό για κάθε επιχείρηση. Οι ασφαλείς συνδέσεις με κωδικοποίηση μέχρι 256bit σας παρέχουν ένα αξιόπιστο περιβάλλον για να διεκπεραιώσετε τις συ­ναλλαγές σας.

Κατεβάστε αρχεία με ένα κλικ

Τα αρχεία που μεταφορτώνετε (download) στον υπολογιστή σας, αποθηκεύονται αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα.
Θέματα επιφάνειας εργασίας

Δώστε την προσωπική σας πινελιά στην εμφάνιση του Firefox. Υπάρχουν πολλά θέματα επιφάνειας εργασίας. Κάποιο απο αυτά σίγουρα θα ταιριάζει στην αισθητική σας.


Επεκτάσεις

Εκατοντάδες προγραμματιστές δημιουργούν προγράμματα - επεκτάσεις για τον Firefox. Ενα πλήθος προσθέτων εφαρμογών , που μπορείτε με λίγα κλικ να εγκαταστήσετε μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα σας.


Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Ο firefox κατεβαίνει μέσα σε λίγα λεπτά στον υπολογιστή σας, γιατί είναι ο μικρότερος φυλλομετρητής που κατασκευάστηκε ποτέ με τόσες πολλές δυνατότητες. Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγκατάστασης είναι ένα παιχνίδι ακόμα και για έναν αρχάριο χρήστη.

Ο φίλος του προγραμματιστή

Ο Firefox διαθέτει μια σειρά από εργαλεία ανάπτυξης (JavaScript και CSS error/warning console, Document Inspector ) που τον καθιστούν φιλικό προς τον προγραμματιστή που θέλει να ξέρει πώς λει­τουργεί ο κώδικας της σελίδας του.

 

Χρησιμοποιήθηκαν τα εικονίδια Nuvola