• Ελληνικός Mozilla Thunderbird

Ο Thunderbird 1.0 είναι ένα πλούσιο σε δυνατότητες πρόγραμμα διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ομάδων συζήτησης. Γρήγορος και ασφαλές ο Thunderbird ενσωματώνει δυνατότητες όπως φίλτρα ελέγχου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας , προχωρημένη διαχείριση των λογαριασμών σας , συγχωνευμένο διευθυνσιογράφο και ορθογράφο για πολλές γλώσσες καθώς και υποστήριξη για δεκάδες επεκτάσεις που θα αυξήσουν της λειτουργίες του σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

O Thunderbird παρέχει υποστήριξη για λογαριασμούς IMAP/POP, μηνύματα HTML, φακέλους αποθηκευμένων αναζητήσεων , ομαδοποίηση μηνυμάτων , χρήση ετικετών , γρήγορη αναζήτηση, RSS, επιβεβαίωση παραλαβής, εργαλεία εισαγωγής από άλλα προγράμματα , διαχείριση πολλών λογαριασμών αλληλογραφίας , ομάδων συζήτησης και RSS feed

Αυξήστε την παραγωγικότητα σας

Ο Thunderbird σχεδιάστηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού χρηστών. Με εύκολο τρόπο μπορείτε να ορίσετε την διαγραφή της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας , την αποτροπή εμφάνισης διαφημιστικών καθώς και των εικόνων για γρήγορη λήψη της αλληλογραφίας σας.

Γρηγορη προσαρμογή της εμφάνισης

Στον Thunderbird έχει δωθεί μεγάλη έμφαση στην προσαρμογή της εμφάνισης του. Τρεις διαφορετικοί τρόποι απεικόνισης είναι στην διάθεση σας ώστε να προσαρμόστε την εμφάνιση των μηνυμάτων και των φακέλων σας. Τροποποιείστε τα εικονίδια της εργαλειοθήκης ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Επίσης ένα πλήθος από θέματα (https://update.mozilla.org/themes) είναι στην διάθεση σας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις αισθητικές σας προτιμήσεις.

Ομαδοποίηση μηνυμάτων (Message Grouping

Ένα επίσης νέο χαρακτηριστικό στην έκδοση του Thunderbird 0.9, είναι η δυνατότητα ομαδοποίησης των μηνυμάτων ( Message Grouping ). Με την ομαδοποίηση μπορείτε να οργανώσετε τα μηνύματα σας με βάση την ημερομηνία , τον αποστολέα , τον παραλήπτη , την κατάσταση , το θέμα ή την προτεραιότητα.

Φάκελοι Αποθηκευμένων αναζητήσεων (Saved Search Folders)

Με την χρήση των φακέλων αποθηκευμένων αναζητήσεων σας δίνεται η δυνατότητα γρήγορης και εύκολης ταξινόμησης των μηνυμάτων σας. Οι Φάκελοι Αποθηκευμένων αναζητήσεων είναι εικονικοί φάκελοι οι οποίοι περιέχουν μηνύματα που μπορεί να βρίσκονται αποθηκευμένα σε διαφορετικούς φακέλους αλλά πληρούν ένα σετ κριτηρίων που καθορίζετε εσείς. Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Φάκελο Αποθηκευμένων Αναζητήσεων ο οποίος συλλέγει τα μηνύματα που έχετε λάβει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έστω και αν τα μηνύματα είναι αποθηκευμένα σε διαφορετικούς φακέλους.

Οι Φάκελοι Αποθηκευμένων αναζητήσεων μοιάζουν με ένα απλό φάκελο μηνυμάτων , όταν όμως κάνετε κλικ πάνω τους εκτελούν μια αναζήτηση με βάση τα κριτήρια που έχετε ορίσει και προβάλουν μία λίστα με τα μηνύματα που πληρούν τα κριτήρια, χωρίς όμως τα μηνύματα να μετακινούνται από τον φάκελο που βρίσκονται αποθηκευμένα.

Αν διαγράψετε ένα μήνυμα μέσα από ένα Φάκελο Αποθηκευμένων Αναζητήσεων τότε το μήνυμα θα διαγραφεί και από το φάκελο που είναι αποθηκευμένο. Αν όμως διαγράψετε ένα Φάκελο Αποθηκευμένων Αναζητήσεων , τα μηνύματα που περιέχονται σε αυτόν δεν διαγράφονται.


Warning: mysql_connect(): No route to host in /home/project-web/moz/htdocs/thunderbird.php on line 80
Could not connect